Niels Dreijer - Makelaar Taxateur

‘Laat mij u de stad Groningen en haar omliggende dorpen tonen, u bent bij mij aan het juiste adres!'

Het bruisende centrum van Groningen en tegelijkertijd de prachtige dorpen Harkstede, Slochteren, Noordbroek, Zuidbroek, Siddeburen etc, waar je leeft midden in de natuur. Het is daar wakker worden en het gras nog horen groeien. De dag beginnen met een frisse duik in het Schildmeer of Woldmeer en ’s avonds op de fiets naar de stad voor een gezellig etentje of een theatervoorstelling? Ga eens een ommetje maken in de natuurgebieden van Woldmeer en 't Roegwold, lekker ontspannen en een leuke manier om de provincie te ontdekken.

Ik ben Niels Dreijer, woonachtig in het prachtige dorp Noordbroek, 15 minuten van de stad Groningen en sinds 1996 actief makelaar in deze regio. Ik denk graag met u mee en uw eigen woonwensen. Het helpen van mensen bij het realiseren van hun woonwensen maken het voor mij samen, met de grote afwisseling, dit tot het mooiste beroep. De diversiteit en het verbinden van mensen motiveert mij en daarin schuilt ook mijn kracht.

Ik begeleid u graag, want een huis (ver)kopen is uiteraard een serieuze stap in uw leven maar ook een plezier avontuur. Groningen de ideale combinatie van het buitenleven en het goede van de stad.

Arvion weet wat er leeft...

Niels Deijer
Makelaar

Details
  • Vastgoed, Makelaardij, Taxatie en Schade expertise

Kom in contact met Arvion

Wilt u meer informatie over onze diensten, of een afspraak met ons maken, bel onderstaand nummer of vul het formulier zorgvuldig in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

06 - 468 512 41

Uw bericht is verzonden. Dank u wel!

VASTGOED  |  TAXATIE  |  SCHADE-EXPERTISE